Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem tudok elmenni egy temetésr...

Nem tudok elmenni egy temetésre, gyászlapot illik küldeni?

Figyelt kérdés

Az a gond, hogy a meghívás egy közös ismerősön keresztül történt, én az ő címüket nem tudom. Rajtam kívülálló okok miatt nem tudok elmenni a szertartásra. De nem tudom, ilyen esetben kinek küldjem a táviratot.

Esetleg arra gondoltam, hogy annak, aki engem értesített, egy külön borítékban a felbélyegzett táviratot, hogy kérem szépen továbbítsa a családnak! Ez így jó lenne?

2010. ápr. 18. 12:42
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Megkérheted még őket, hogy csináljanak valami kisebb csokrot a nevedben és kifizeted.
2010. ápr. 18. 12:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Kérd el attól az ismerősödtől a címűket. Vagy küdlj egy csokor virágot velük, esetleg bele is szállhatsz az ő koszorújukba és akkor odaírják a te neved is a gyászszalagra
2010. ápr. 18. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Nagyon nagy bunkóság volt, hogy fehér ingben mentem el temetésre?

Beteg vagyok, és tudtam, hogy a fekete felsőben a napon garantáltan rosszul leszek, napok óta van bennem valami nyavaja.

Temetésre milyen ruhában illik megjelenni? (A feketén belül)

Nemrég kaptam egy távolabbi ismerősöm halálhírét, a temetésre hivatalos vagyok. Azt természetesen tudom, hogy feketében szokás menni, de ezen belül? Van egy szép fekete balerinacipőm és egy magassarkúm, ezek közül melyik az odaillő? Felülre mit vegyek fel? (Dekoltált...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!