Nem tudok elmenni egy temetésre, gyászlapot illik küldeni?
Az a gond, hogy a meghívás egy közös ismerősön keresztül történt, én az ő címüket nem tudom. Rajtam kívülálló okok miatt nem tudok elmenni a szertartásra. De nem tudom, ilyen esetben kinek küldjem a táviratot.
Esetleg arra gondoltam, hogy annak, aki engem értesített, egy külön borítékban a felbélyegzett táviratot, hogy kérem szépen továbbítsa a családnak! Ez így jó lenne?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Beteg vagyok, és tudtam, hogy a fekete felsőben a napon garantáltan rosszul leszek, napok óta van bennem valami nyavaja.
Nemrég kaptam egy távolabbi ismerősöm halálhírét, a temetésre hivatalos vagyok. Azt természetesen tudom, hogy feketében szokás menni, de ezen belül? Van egy szép fekete balerinacipőm és egy magassarkúm, ezek közül melyik az odaillő? Felülre mit vegyek fel? (Dekoltált...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!