Szerintetek ez nem volt illetlen dolog?
De, illetlen dolog volt. Nem illik kikövetelni a köszöntést, megsértődni, cikis helyzetbe hozni a másikat.
Diplomával sajnos nem mindig párosul a műveltség.
Nagyon kedves osztálytársatok van! :)
Utolsó: miért baj,ha gyerekes,hiszen ők GYEREKEK! Netán te is az vagy,azért írod?
Amúgy meg tudod,van olyan,hogy tanárunk,nevelőnk iránti tisztelet! A neveletlenség,sértegetés pedig nem egyenlő az őszinteséggel. Rád is rád férne némi nevelés még.
Egyszer mindenki volt gyerek, én is, ezért átérzem amit a kiskölykök éreztek. Fenyegetéssel, bunkósággal nem vívja ki magának a tisztelet senki, legyen az rendőr, kiképzőtiszt, főnök vagy tanár - ilyen eszközökkel csak félelmet lehet kelteni. A tisztelet az amikor valakire felnézel, de legalábbis elismered az érdemeit.
Történetesen nem ismerem az adott tanárnőt, de találkoztam olyannal én is, aki egy boszorkány volt és mégis azt várta, hogy tiszteljék a semmiért - biztos azt hitte ez a nevelés.
Olyannal is aki szívatta a diákokat, de megtehette mert amúgy piszokul értett a szakterületéhez és tanultál tőle szakmailag és emberileg is - az ilyennek elnézi az ember.
Nem csoda különben, hogy az ilyen gyerekekből frusztrált, stresszelt felnőttek lesznek... http://www.youtube.com/watch?v=PQE3vcwU97g
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!