Illetlen dolog ha valaki társaságban vagy az utcán sétál zsebre tett kézzel?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 10. 07:11
1/9 anonim válasza:
Utcán nem, az is lehet, hogy fázik a keze. Társaságban illetlenség, azt közvetíti: "van vmi rejtegetnivalóm". Ha az ember sok ember előtt beszédet tart: kifejezetten bunkóság. Az ilyen embernek a mondandójára nem is nagyon figyelek, mert aki egy ilyen alapvető dolgot nem képes megtenni, nincs rá igénye, annak a mondandója is kb. annyira őszinte. Semennyire.
2/9 anonim válasza:
Utcán sem igazán illő, de ott még elmegy. De ha már beszélget valakivel vagy társaságban van, illetlenség.
3/9 anonim válasza:
Miért illetlenség? És ha nem tudja hová tenni a kezét, csak lóbálja maga mellett az jobb? Nem tudom, én nem találok ebben kivetni valót.
5/9 anonim válasza:
Utcán nem. Az olyan társaságból meg ahol ez illetlenség, köszönöm, nem kérek.
6/9 anonim válasza:
Utcán télen, kabátban nem az. De nyáron, farmerban az. Társaságban meg egyenesen bunkóság. Ha beszélek valakivel, automatikusan veszem ki a kezemet, legyen bármilyen hideg. Igaz, hogy sokszor nem tudom hova rakni én sem, de olyankor simán összekulcsolom magam előtt. Még mindig jobb, mint neveletlennek lenni.
7/9 anonim válasza:
Szerintem nem. Köszönni állítólag illetlenség zsebre dugott kézzel vagy valakivel ha zárt helyen vagy, akkor fura dolog, ha a zsebben van a kezed, de utcán szerintem nem az. Főleg télen.
8/9 anonim válasza:
Megin egy totál semmirekellő etikett szabály ,ami csak mert egy barom kitalálta, hogy legyen illetlenség, azért már mindenki makogja hogy az.
Mégis mit vet a latba, hogy hol van valakinek a keze beszélgetés közben?
Ha hülyeséget beszél, hazudik, unszimpatikus szemétláda a közlendője, az zsebre tett kéz nélkül is az marad. Ha egy intelligens, normális ember, akinek van közleménye, hangneme udvarias de mégis zsebben van a keze, az mér közönbösíti az előbb sorolt pozitív tulajdonságokat?
Csak mert ez a hulladék etikett, és a sok bírka ez alapján előítéletesen szart dobál.
Világ életben gyülöltem az etikett majmoló sznob disznó embereket, és köpök rájuk, mert aki zsebre tett kézzel beszél, az is intelligensebb, életrevalóbb náluk!!
9/9 anonim válasza:
Tényleg elég nagy balfaxságnak hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!