Maxwell (MX-25 201) multiméter tulajdonosok! Ez normális működés?
A power off kezdetekor 15 perc múltán elkezd némi nagyon halk (szerintem be nem tervezett) hangjelzéssel pulzálni az elem kimerült jelzés, majd folyamatosan kijelzi, rövid időn belül kikapcsol az LCD, némi idő múlva sípoló hang felszólal majd elmélyül, a végén már-már kattogó a hang és akkor abbahagyja...
Egyéb indokom is van ami miatt vissza akarom vinni egy nem túl neves boltba (talán át lettem verve) de evvel végleg betelik a pohár, hogy nem teljesen úgy működik ahogy eredetileg tervezték.
Úgy érted, hogy amikor OFF állásba tekered a méréshatár választó gombot, akkor nem kapcsol ki csak 15 perc múltán, vagy amikor kivárod az automata kikapcsolást?
Egyáltalán miért kell az automata kikapcsolás, használat után ki kell kapcsolni az a normál működés.
Teszt célból kivártam a 15 percet.
OFF állásba tekeréskor nincs ilyen gond.
Ezen kívül a szobahőmérsékletet sem méri pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!