Hogyan kell nadrág szabásmintát készíteni?

válasza:szia! szerkeszteni nem tudom, hogy kell, de anno én a gyerekemnek kiskorában úgy varrtam nacit, hogy egy jó szabású nadrágját kifordítottam és elejét és hátulját is
a varrások mellet papírra rajzoltam.aztán kézzel összférceltem, felpróbálta és már ment is a varrógép alá.
üdv.
szia. köszönöm a válaszod. gondolatolvasó vagy, mert éppen pont azon gondolkodtam, hogy így fogom :D
igazából pizsamaalsónak lesz, szóval nem kell olyan hiper szuper szabásminta.

válasza:hát arra tökéletes a rajzolásos módszer.örülök, hogy segíthettem.sok sikert a "műalkotáshz"
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Ennek a méreteit szeretném, vagy hasonlónak.Régen tudtam, de már elfelejtettem, Valaki segítsen!Csak négyzetekből, és téglalapokból áll, sajnos rendes szabásmintát vagy méretezést nem találtam hozzá.
Póló, bugyi, nadrág stb.
Egy egyszerűbb darabra gondoltam, mivel még eléggé kezdő vagyok... :) 7 hós babának kéne, de ez gondolom nem számít...:) Köszönöm!
Ne írjátok a színfogó kendőt, mert azzal utólag sz.rra se megyek, és nem én tehetek az elb.szott mosásról!!! Lécci sürgős válasz kéne!!! Köszi!!!
Farmer nadrág, pólók (olyan ami egyébként nem gyürődik), stb?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!