Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan kell nadrág szabásmintá...

Hogyan kell nadrág szabásmintát készíteni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 12:12
 1/4 anonim ***** válasza:

szia! szerkeszteni nem tudom, hogy kell, de anno én a gyerekemnek kiskorában úgy varrtam nacit, hogy egy jó szabású nadrágját kifordítottam és elejét és hátulját is

a varrások mellet papírra rajzoltam.aztán kézzel összférceltem, felpróbálta és már ment is a varrógép alá.

üdv.

2010. ápr. 9. 12:45
 2/4 A kérdező kommentje:

szia. köszönöm a válaszod. gondolatolvasó vagy, mert éppen pont azon gondolkodtam, hogy így fogom :D

igazából pizsamaalsónak lesz, szóval nem kell olyan hiper szuper szabásminta.

2010. ápr. 9. 13:02
 3/4 anonim ***** válasza:

hát arra tökéletes a rajzolásos módszer.örülök, hogy segíthettem.sok sikert a "műalkotáshz"

üdv.

2010. ápr. 9. 13:04
 4/4 anonim válasza:
Itt találsz: [link]
2010. júl. 14. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Női négyzetes szabású paraszting szabásmintát keresek?!

Ennek a méreteit szeretném, vagy hasonlónak.Régen tudtam, de már elfelejtettem, Valaki segítsen!Csak négyzetekből, és téglalapokból áll, sajnos rendes szabásmintát vagy méretezést nem találtam hozzá.

Baba-hálózsák szabásmintát linkelne/küldene valaki?

Egy egyszerűbb darabra gondoltam, mivel még eléggé kezdő vagyok... :) 7 hós babának kéne, de ez gondolom nem számít...:) Köszönöm!

Narancsszínű pulcsit összefogta a sötétkék nadrág mosás közben, hogy tudom kiszedni belőle? Mivel, mi jó rá? Áztassam valamiben? Vagy újramosás? Vagy mi?

Ne írjátok a színfogó kendőt, mert azzal utólag sz.rra se megyek, és nem én tehetek az elb.szott mosásról!!! Lécci sürgős válasz kéne!!! Köszi!!!

Mindent kivasaltok?

Farmer nadrág, pólók (olyan ami egyébként nem gyürődik), stb?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!