Fideszesek, szerintetek nem kellene most már "oldalt" váltani az ukrajnai különleges hadművelettel kapcsolatban?
Nem kellene, most se állunk senki oldalán.
Az a mondás, hogy nem szállítunk fegyvert, és ezzel én teljesen egyetértek.
Nem mellékesen a menekülteket ellátjuk, szóval sokat segítünk ezzel is.
Mióta állunk az oroszok oldalán? Lemaradtam valamiről? Már számolni se tudom hány szankciót fogadtunk el ellenük. Vagy szerinted mennyi pénzzel, fegyverrel, lőszerrel támogatjuk az oroszokat ha már az ő oldalukon állunk?
“ Főleg, hogy papíron a NATO tagjai vagyunk.”
Ez így van, és akkor? Ukrajna NATO tag? Nem.
Ha Magyarország jelenleg NATO és EU tagállam, akkor most ez a vesztes oldal? A kormányzat az összes oroszellenes szankciót megszavazta eddig, akkor ezt ugyebár az oroszok érdekében tette, merthogy az ő oldalukon állunk? Szóval nem elég, ha köszönünk, őszintén, tiszta szívből jó napot kell kívánni a másiknak, különben büdös bunkó az ember?
Két dolgot is javasolnék, nem csak a kérdezőnek:
1. Ne foglalkozzatok a világpolitikával, mert nem értitek, és csak a saját hétköznapjaitokat teszitek tönkre azzal, hogy önmagatokat hergelitek nulla eredménnyel.
2. Ne foglalkozzatok a hazai politikával, mert nem értitek, és csak a saját hétköznapjaitokat teszitek tönkre azzal, hogy önmagatokat hergelitek nulla eredménnyel.
Annyi egyéb érdekes dolog van a világon.
5!, 6!
Mind a két válasz tökéletes.
Ennyi köpönyegforgató moszkovitát.
A béke pártján állunk és közben nato ellen hangoljuk a hadsereget. Harci repülőgépgyárat akarunk, fegyverkezünk, katonaságot fejlesztünk. Ja és persze moszkva propagandát nyomatunk az állami médiában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!