Ha feljelentek valakit (kiskorú veszélyeztetése stb miatt), és rendőrség eljárást indit ellene akkor az hogy zajlik?
Figyelt kérdés
Anyit tudok tovább adták egy rendőrnek az ügyet eljárást inditottak ellene.Én vagyok a feljelentő fél.Kiskorú fenyegetése és veszélyeztetés stb.2010. júl. 28. 16:32
1/5 anonim válasza:
Ajánlom, hogy jól gondold meg a feljelentést, mert aztán lehet évekig cibálnak kihallgatásokra meg hasonlók. Csak akkor jelentsd fel az illetőt ha biztos vagy a dolgodban.
2/5 anonim válasza:
Nagyon gondold meg szerintem is a feljelentgetést, mert a perköltséget a vesztes fizeti, ráadásul az ügyvédet pedig neked kell fizetned. NEM ÉRI MEG feljelenteni, hacsak nem szorítottak kést a gyereked torkához...
3/5 A kérdező kommentje:
Fogadtam ügyvédet
2010. júl. 31. 11:10
4/5 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele.rettegésben élünk a fenyegető miatt.van ügyvédem.ha meg netán én leszek a vesztes fél az állam majd kifizeti a perköltséget mivel létminimum alatt élünk.ezt a biróságon mondtak
2010. júl. 31. 11:27
5/5 anonim válasza:
"az állam majd kifizeti a perköltséget"
Mondanak ezek sokmindent, csak mindig a "kisbetűs" részt felejtik el. Erre azért ne vegyél mérget, hogyha veszítesz majd az állam kifizeti neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!