Nehéz manapság bekerülni rendőrnek? Nagy a hiány. Ha színtévesztő vagyok, felvehetnek?
Mi?
Ez a színtévesztés egy kitalált betegség. Attól, hogy nem tudom kiolvasni a baboskönyvet, még meg tudom különböztetni egymástól a zöldet és a pirosat..
nagybátyám szobafestő volt, ő is színtévesztő volt, de régen, mikor ő tanult szakmát, akkor még a kutyát sem érdekelte a színtévesztés.. Pedig ma már ő sem lehetne festő..
Nem lehet, mert ezen képzéseken 2. gépjármű-vezetői egészségi alkalmassági csoportba tartozó gépjármű-vezetői jogosítvány megszerzése szükséges, arra meg alkalmatlan,
Lásd 1. melléklet az 57/2009. (X. 30.) IRM-ÖM-PTNM együttes rendelethez (Táblázat és magyarázat a betegségek és fogyatékosságok alapján az egészségi alkalmassági fokozat megállapításához) 060
Kedves Kérdező! Értsd meg hogy a honvédség nem azonos a rendőrséggel!
“A rendvédelmi szervek egészségi alkalmassági követelményei nem azonosak a honvédség vagy a polgári életben meghatározott követelményekkel. Ebből következik, hogy aki katonai szolgálatra egészségileg alkalmas volt, nem biztos, hogy a rendvédelmi szervek hivatásos állományába is egészségileg alkalmas, az viszont biztos, hogy aki katonának alkalmatlan, az erre a szolgálatra is alkalmatlan.“
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!