Ha megáll a fejlődés az edzés során?
Figyelt kérdés
mit tegyen egy 30 éves ffi, ha vékony testalkata van, 2 éve edz, szépen szálkásan fejlődik, (nem zsírosodik) néha néha vesz 1 zsák tömegnövelőt, rendszeresen iszik fehérjét, jól táplálkozik (odafigyel a fehérje, ch bevitelre) és 2 év után úgy érzi, h megállt a fejlődésben, vagy nagyon lassan fejlődik? tartson szünetet? váltson pár hónapig másfajta edzésre (boot camp, trx, cross) vagy csak a súlyzós edzést kombinálja meg másképp? hallottam azt is h 6-7 hét edzés után kell 1 hét pihi, és akk jobban fejlődik az ember. Ebben van vmi? (bár gondolom egyéntől függ) Előre is köszi mkinek!2013. júl. 17. 06:39
1/6 anonim válasza:
nem fejlõdik senki sem a végtelenségig, egy idõ után eléred a végét és onnan stagnálás van..
2/6 anonim válasza:
2 év alatt nem valószínű, hogy elérted a genetikai határaidat, szerintem edzést kéne váltani, mert az izmaid megszokták a terhelést.
3/6 anonim válasza:
Figyelj a zsírbevitelre is! Nem tudom mennyire vagy erős az alapgyakorlatokban de kipróbálhatnál egy erőnövelő, ez viszonylag új stimulus tehát nőnél tőle és a súlyokon is emelnél próbáld ki a powerbuilder.hu-n leírt edzésrendszert ha erősödsz akkor izmosodni is fogsz. Majd aztán ha ott is stagnálsz akkor visszatérsz az izolálós, bedurrantós testépítő edzésre és akkor meg attól fogsz fejlődni.
4/6 anonim válasza:
Vagy még a stronglifts 5x5 is jó
5/6 anonim válasza:
Mondjuk nem igazán tudom mi számít neked nemfejlődésnek, ha nem nő a tömeg akkor szimplán keveset eszel.
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2013. júl. 17. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!