Örülsz az első ötnek? (F1,2013, Ausztrália)
Pilóták helyezése a futam után (zárójelben a pontszám):
1. Räikkönen (25p)
2. Alonso (18p)
3. Vettel (15p)
4. Massa (12p)
5. Hamilton (10p)
Konstruktőr VB állása:
1. Ferrari (30p)
2. Lotus (26p)
3. Red Bull (23p)
4. Mercedes (10p)
5. Force India (10p)
6. McLaren (2p)
Első kettő jó, az igazi akkor lett volna ha Massa felér a dobogóra.
Az 1#válaszoló meg egy balf@sz, leférgezni egy pilótát, mert nem a tejfeles szájú nyert, ahhoz csak gratulálni tudok. Az a másik fele hogy aki szereti a forma1-et, legyen az akár milyen unalmas (tegyük hozzá hogy ez egyáltalán nem volt unalmas, maximum azoknak akik nem értenek hozzá) nem alszik be rajta.
Első egy szerencsétlen. Ha ez unalmas, akkor menjél Tom és Jerry-t nézni, pont neked való.
Mondhatni, hogy örültem. Raikkönen és Hamilton a nagy kedvencek. Az egyetlen gondom, hogy Vettel ott van az első ötben, de az feldobott, ahogy Raikkönen a 7. helyről elp*csázta a Justin Bieber klónt.
még ha Lewis is ott lett volna Kimi mellett akkor még boldogabb lettem volna :)
Massát és Alonsot megcserélném és akkor minden okés lenne
Egészében lusta voltam felkelni de csak ment a versenyt nézve örülök hogy a ferrarik versenytempóban ilyen jók
de a Lotusok sem gyengék főleg gumi spórolás szempontjából.
Örülök raikonen győzelmének és Alonso 2 helyén bár Vettelt utálom ezért hátrébb is végezhetett volna. Massa elszúrta
Alonso versenyét azzal hogy a verseny feléig nem engette el,mert a spanyol sokkal gyorsabb lehetett volna massa,
Nem. Nem vagyok Massa rajongó, de nagyon megérdemelné már a dobogó legfelső fokát.
Illetve hiányzik Schumacher :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!