A Saul fia című film készítői hogyan tudták kivédeni, hogy a film megjelenjen bármelyik torrent oldalon is?

válasza:

válasza:5
Viszont sok filmnél a screener DVD is kiszivárog, főleg, ha Oscar esélyes filmről beszélünk.
Na meg sokszor pár hét után fent vannak a Blu Ray-es filmek, és kétlem, hogy olyan gyorsan megjelentek volna bárhol is.
7
Érdekes, de én a Lizát december elején láttam, jó minőségben, nem moziban. ;)
A Liza elég hamar fent volt, alig telt el egy fél év a bemutató után.
Egyébként arra én is kíváncsi lennék, hogy a Saul mégis hogy...

válasza:Oké, beszéljünk nyíltan: a kérdező arra céloz, h a vilagmeretu zsidó hatterhatalom megakadalyozta, h kikeruljon a film, míg más filmek rögtön fent vannak a neten. Erre akár ő kilyukadni.
Úgyhogy légyszíves asszisztaljatok ehhez, h egy jót vitatkozhasson.
Köszönöm az együttműködést!
Kapcsolódó kérdések:
Megszeretném nézni, de csak is azért, mert szerintem túl van hypeolva. Több hozzászólással is egyet kell értsek az interneten, gondolok itt olyanra, hogy "zsidóknak zsidó film", vagy Woody Allen megjegyzésére, hogy a "hanuka után az Oscar díjátadó a második legnagyobb...
Vajon megkapja a Saul Fia az OSCAR Díjat? Én nagyon örülnék neki, méltán megérdemelné ez a fiatal tehetséges rendező a világ figyelmét és elismerését!
És egyáltalán miért nem lehet fél évvel a film kijötte után se letölteni, se megkapni DVD-n, amikor sorra söpri be a díjakat?
A film végén van egy hegedű játék a stáblista alatt, ha jól emlékszem valamilyen erdélyi írótól. Nagyon megtetszett de abban a pillanatban nem volt olyan lelki erőm, hogy megnézzem pontosan :3 Valaki tudja esetleg?
Már rengeteg készült, mégis díjazzák stb? (Saul) - Nem láttam, csak kérdezem hogy van ez? Mi újat tud még mutatni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!