Unalmas ez a ruha összeállítás?
farmernadrág
fekete hosszított felső
térdig érő szürke csizma (lapos talpú)
szőrme mellény fekete színű
kiegészítőnek: Vastag ezüst karperec, pillangós fülbevaló.
Őszinte válaszokat várok!

válasza:Szerintem giccses, nem unalmas, de ha ebben érzed jól magad :)
Nameg én nem 16 vagyok, lehet, hogy azért utálom a farmert meg az ilyen számomra nem elegáns valamiket.

válasza:Ha tavasz lenne én ebben mennék :):)
Na ezért nem feltétlenül mérvadó az én véleményem, én mindig így öltözöm :)

válasza:Most így télen meg ilyet vennék fel :)
Az a lényeg, hogy ha télen nyári ruhát hord valaki azt hülyének nézik, okkal, szóval rövid ujjút és fehéret ne vegyél fel. Nameg papucsot sem :)

válasza:Köszönöm a válaszokat:D
19 vagyok...

válasza:

válasza:

válasza:ok,jó tudni:D
Egyébként csinos lehetsz,jók a rucik amiket belinkeltél csak hát nekem nem ilyen a stílusom én farmer mániás vagyok,buliba se vagyok hajlandó pl cicanadrágot venni:D
Mégegyszer köszi a válaszokat:)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Barna bőrdzseki (dereka gumis) bőrdzseki alá : Pamut garbó (leopárdos vagy lila) Csőszárú farmer koptatott.(fekete vastag öv rá) Fekete magassarkú szandál,fekete harisnyával) Körmök : Barnára festve. Smink : füstös szemek ( műszempillával) Táska pedig :...
A ruha is és a csizma is nagyon egyszerű, semmi cicoma. Lehet akár elegáns is az ilyen összeállítás, vagy inkább k. vás?
Ajánlatos magassarkúban elmenni táncolni?
Ez a hetem szörnyű lesz 4kor kell kb kelnem mivel hatra megyek dolgozni én elég lassan elkészülős vagyok mindig sminkelek stb. Ugy gondoltam kellene pár csajos irodai összeállitást megcsinálnom ma h ne reggelente álljak a gardrob előtt hanem csak egy válfát kikapok egy...
Piros pufi dzseki alá piros garbó ,sötétkék farmer / lila csizma/vagy türkiz leopard mintás torna cipő , piros szegecses táska,piros-fekete kockás sál .
1.Barna csőtop. ilyen szabású. cső vagy mélyülepű Farmer.Fehér bokacsizma.(második képhez hasnonló csak nincs rajta oldalt az a kiálló csat, hanem vann rajta 2 lánc) Virágos fehér hajdísz. közepesméretbe (5-10 cm.)2.ugyan ez mint az első csak a virág és csőtop...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!