Lányok, milyen a testem? Jó úton haladok?
Február óta járok edzeni, előtte borzalmasan néztem(láthatjátok), illetve a kezem valamiért hosszabb az átlagnál és ez eléggé röhejesen nézett ki :)
Bármilyen véleményt elfogadok, lehet kemény is :)
Köszi
Szerintem nagyon szépen kidolgoztad a testedet. Bár engem annyira nem érdekel, hogy a fiúk mennyire izmosak(azért egy minimális izom persze sosem árt), szerintem az előtte képen is teljesen elfogadhatóan néztél ki. Szép munka! :)
16/L
Ohh...hát a második képen...khm. :P
Igen, jó úton haladsz, nagyon is jó úton. :))
Ráadásul február óta lettél ilyen, remek génjeid lehetnek, és hajlamod is a fejlődéshez.
Nagyon ügyes vagy, gratulálok hozzá!
Teljesen jó a tested, nekem nagyon bejön. :$
jó eldicsekedni az egoizmusoddal,mi.Amugy sem hinném hogy nagyon te lennél rajta,mondjuk amilyeneket írsz lehet hogy te vagy.
Na tessék kemény hozzászolás remélem örülsz.
Első kettőnek köszi, aranyosak vagytok :)
Harmadik:
Tudtam, hogy lesz ilyen hozzászólás és hidd el nem vagyok egoista.Nem sajnáltatni akarom magam, csak tudod folyamatos, non-stop a pofádba kapni, hogy milyen szerencsétlenül nézel ki nem valami önbizalomnövelő, szóval elhiheted nem vagyok egoista :D
Az, hogy nem hiszed el hogy én vagyok rajta bóknak veszem, köszi :DD
Gyere hozzám*-*:DD
komolyan:tényleg jól nézel ki, látszik a fél éves erőfeszítésed;)a kezeddel meg nincs semmi baj.
Majd töltök fel képet szemből a mell miatt mert igy nem nagyon látszódik :)
Van változás hidd el. A karom kevésbe véznább, hátam is fejlődött stb. Ha kívűlről nem is látszódik, a gyakorlatokat sokkal több súllyal végzem. De köszönöm, ösztönzőleg hatott rám a kommented, később majd töltök fel másik képet. Remélem az elnyeri tetszésed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!