Természetes lányok vagy plasztikázott nők jönnek be jobban a pasiknak? Van olyan fiú aki mondjuk azért nem jön össze egy lánnyal mert mondjuk kicsi mellei vannak?
Jajj, ne legyél már butus :)
Fogalmazzunk úgy, hogy a normális srácoknak a természetes lányok jönnek be.
Az ilyen agyament, 8 általánost végzett csilivili szarokban, rózsaszín izompólóban meg fehér naciban feszítő buzeráns, csillogós fülbevalós fehérjeporral kigyúrt diszkósmajmoknak meg a nem feltétlen plasztikázott, de minimum műszempillás, műkörmös, pórhajas lotyók :)
Fogalmazunk úgy, hogy mindenki megtalálja a maga párját.
A mellpreferencia meg egyéni dolog, van aki a kicsit, van aki a nagyot szereti. Szerintem kevés az olyan férfi, aki csak a mellméret miatt választ partnert - és ha van is ilyen, hát hogy is mondjam, nem szeretném tudni milyen értelmi szinten áll. Ha valakinek tetszel, netalántán szeret téged, nem a mellméret lesz mérvadó!
De ha ez megnyugtat, ismerek olyan srácokat, akik kifejezetten a kicsire-közepesre esküsznek, mert állításuk szerint esztétikusabb, szebb tartású, általában kisebb bimbóudvarral, stb. A nagy melleknél viszont nem ritka, hogy ha kikerül a melltartóból lóg már huszonévesen is.
Én is úgy vagyok vele, hogy csak a nagymellű lányok tetszenek. És ha ez felszínesnek, meg elítélendőnek számít, akkor ilyen alapon ugyanez igaz azokra, akik nem jönnek össze kövér lányokkal (nekem se tetszenek, nem azért hoztam fel példának, hanem mert azon bezzeg nem szokás így felháborodni).
Ami az első kérdést illeti: a természetes nyilván, mellből is a természetes nagy a legjobb, a szilikon nem sokkal jobb, mint a természetes kicsi.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!