Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Azt mártudjuk hogy lehet...

Azt mártudjuk hogy lehet lebarnulni de vajon hogyan tudnám fehéríteni a bőrömet?

Figyelt kérdés

a múlt nyáron nagyon lebarnultam és ha még a nyáron is barnulok akkor már rondán barna lessz a bőröm meg hát elég érdekes kinézet mikor levetem az alsóm és hófehéren vakítXD

2008. jún. 19. 07:37
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
kérdezd Michael Jacksont:)
2008. jún. 20. 18:09
 2/5 A kérdező kommentje:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeXD

nem így gondoltam természetes módokra mert alapból fehér abőröm színe csak lebarnultam nem is kicsit

2008. jún. 20. 19:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Attól mindenképpen fehéredik a bőrünk, ha regenerálódik.

Tehát talán jó tipp a bőrradír. Csakhogy a bőrradírtól gyorsabban öregszik a bőröd, mint anélkül.

Azért látszik fiatalabbnak tőle, mert rávetted az új réteg képzésére, azonban minden sejt kb. 50x tud osztódni, ha tehát túl gyorsan éled fel ezt a kapacitást, hamarabb megöregszel. A bőrradír ezt teszi. Mint amikor túl gyorsan égeti el a gőzmozdony a magával vitt szenet: gyorsabbnak vagy erősebbnek látszik, de hamarabb lefullad.

2008. júl. 6. 19:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Van egy qva jó RÁNCTALANÍTÓ ÉS EGYBEN FEHÉRÍTŐ!!!krém ami na várj bemásolomXD:Hatások:

- láthatóan fehérebb bőr

- csökkent ráncok

- megfiatalodott arcvonások

- tökéletesen hidratált bőr

- megifjult és kipihent összehatás

- egész napos UVA/UVB védelem

neve:Eveline 3D extrém fehérség nappali ránctalanítókrém

2008. aug. 3. 13:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia... szerintem az lenne a legjobb megoldás, ha nyáron nem mennél annyit napra, vagy ha oda is mész, hamar bejössz, ha meleged van, fürödj benn a házba, és akkor elég hamar kifehéredik a bőröd, sokszor már a hidegebb napokon 2 hét alatt. legalábbis nálam
2008. nov. 9. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!