Azt mártudjuk hogy lehet lebarnulni de vajon hogyan tudnám fehéríteni a bőrömet?
a múlt nyáron nagyon lebarnultam és ha még a nyáron is barnulok akkor már rondán barna lessz a bőröm meg hát elég érdekes kinézet mikor levetem az alsóm és hófehéren vakítXD
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeXD
nem így gondoltam természetes módokra mert alapból fehér abőröm színe csak lebarnultam nem is kicsit
Attól mindenképpen fehéredik a bőrünk, ha regenerálódik.
Tehát talán jó tipp a bőrradír. Csakhogy a bőrradírtól gyorsabban öregszik a bőröd, mint anélkül.
Azért látszik fiatalabbnak tőle, mert rávetted az új réteg képzésére, azonban minden sejt kb. 50x tud osztódni, ha tehát túl gyorsan éled fel ezt a kapacitást, hamarabb megöregszel. A bőrradír ezt teszi. Mint amikor túl gyorsan égeti el a gőzmozdony a magával vitt szenet: gyorsabbnak vagy erősebbnek látszik, de hamarabb lefullad.
Van egy qva jó RÁNCTALANÍTÓ ÉS EGYBEN FEHÉRÍTŐ!!!krém ami na várj bemásolomXD:Hatások:
- láthatóan fehérebb bőr
- csökkent ráncok
- megfiatalodott arcvonások
- tökéletesen hidratált bőr
- megifjult és kipihent összehatás
- egész napos UVA/UVB védelem
neve:Eveline 3D extrém fehérség nappali ránctalanítókrém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!