Most vettem egy Gucci melegítő szettet de szerintem replika,néztem pár videót ezzel kapcsolatban de pár dolog egyezik az eredeti Gucci cuccokkal de a cimkére az van írva hogy Made in Turkey.Szerintetek valódi?
Hol vetted? Mert ha nem a hivatalos üzletből, akkor 99%, hogy HAMIS.
Ebayen, Aliexpressen, Vaterán nem kapsz eredetit.
Nem tudom, hogy pontosan mennyibe kerül egy ilyen szett, de százezres nagyságrendekben kell mérni. Aki 2000-3000 forintért árulgat “guccsit”, az átverés. De megkockáztatom azt is, hogy valaki 30-70 ezerért kínálgatja a büdös kínai replikát, így megvezetve a jellemzően fiatal vagy gyanútlan vásárlót.
A hamisítvány ruhaiparnál undorítóbb dolog szerintem nem létezik. És sajnos nem az a legnagyobb baj vele, hogy gusztustalanul silány, és röhejesen fest. Ki tudja, hány félholt, fiatal gyereket vagy nőt tart fogva egy ilyen kis felszín alatti bűnbarlang, ahol ezeket a minősíthetetlen vackokat gyártják. Éhbérért dolgoztatják őket, emellett a bántalmazás napi szintű. Rabszolgaként bánnak velük, erről a hatóságok pedig mit sem tudnak, mert könnyen meglehet, hogy anyakönyvi kivonatuk sincs, mert már ebbe a nyomorba születtek bele, a puszta létezésükről sem tud senki.
@13:52
Te komolyan elhiszed hogy az Kínában gyártott eredeti márkás ruhákat gyártó dolgozók nem ilyen körülmények között dolgoznak? Mert akkor nagyon naiv vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!