Ez a kérdés a lányokhoz szól, tudnátok küldeni képeket linkeket divatos 60/A s melltartórol?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm! 15/L vagyok 26 án leszek 16 és szeretnék új melltartókat beszerezni#melltartó #60/A
2016. febr. 23. 21:40
1/4 anonim válasza:
Divatos? Ekkorában (sajnos) örülnöd kell ha egyáltalán találsz. Biztos az a 60? Annál a bordád nagyobb kéne hogy legyen!
2/4 anonim válasza:
Te nagyon lapos lehetsz akkor. joég 60as melltartot nem is láttam a 70 is nagyon szűk. A kosár meg elég lapos
amugy ajánlom a toppot. meg amit kislányok hordanak azt a trikóféleséget mert ekkora mellre felesleges a melltartó.
3/4 anonim válasza:
60-as melltartó nem létezik! :D
65-től vannak a számozások :D
4/4 anonim válasza:
De létezik! Csak az gyerekmelltartó. Pl a Pepcoban lehet kapni többfélét is 720 ftért! Szerintem jó minőségű. (Bár nem olyan a méretem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!