Melyik a legjobb márkájú és fajtájú folyékony alapozó?
Hát olcsóbbak nem igazán érik meg,nem fednek elég erősen,eltömítik a pórust,nem lélegzik alatta a bőr,igénytelenül néz ki,látszik hogy le van alapozva,meg lefolyik az egész.
Én azt mondom,ha már belefektetsz vegyél drágábbat,nem fogod megbánni. Jók a Max Factorok,de ha már olyat veszel akkor már ott vagy hogy vehetsz Egy Clinique-t vagy Estée Laudert. A Clinique Superbalance-t vagy az Estée Lauder-től a Double Wear-t ajánlanám. Mindkettő folyékony alapozó és szinte hibátlan bőrt csinál,miközben nem érzed hogy egy vakolat van rajta. :)
drogériasok közül max factor :)
magyarországon kívű revlon
az eddigi válaszokban írt alapozók mind szuperjók. nekem eddig főleg az Estée Lauder Double Wear tetszett.
de!
Nagyon meglepődtem, de az összeset kenterbe veri az Armani Maestro és a Lasting Silk. Nem hittem a szememnek, mert azt hittem a Laudernél nincs jobb. Mérföldekkel győz az Armani, szinte hihetetlen, hogy onnan még van följebb. Ha teheted, próbáld ki, szuperjó!
Utolsó előtti vagyok, nekem pl. Armani Maestro annyira nem jött be, hogy az alapvetően nem száraz bőröm a 3-4. használat után fél centis darabokban hámlott le, és 2 hónao kellett neki utána, hogy rendbe jöjjön. Ezért visszamentem megvenni a jól bevált Cliniquet, erre mondta a csaj, hogy az Armanival kapcsolatban sokan mondják, hogy nagyon szárítja a bőrt, mondtam jól van, kösz, hogy időben szóltatok.
Ezzel nem fikázni akartam, Utolsó, a Maestro-t, csak figyelmeztetni esetleg a többieket, hogy mielőtt megvennék, érdemes kérni mintát, nehogy úgy járjanak, mint én. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!