Hol találhatok alkalmi szexpartnert?
Figyelt kérdés
nem pénzért.arról már letettem hogy valaha normális párkapcsolatom legyen,de testi szükségleteimet kielégíteném ha lehetne.2013. dec. 28. 18:42
2/11 A kérdező kommentje:
hát ott nem igazán...
2013. dec. 28. 18:45
5/11 anonim válasza:
discoban sok a qrva!Meg az a baj,hogy nem csak ott.
6/11 anonim válasza:
Itt is találhatsz, ha ügyesen levelezel.
7/11 anonim válasza:
privit írtam neked, kérlek válaszolj rá
8/11 anonim válasza:
Esetleg itt is lehet találni, egyszer már összejött :D.
De mostanában valahogy sehogyansem. 24-f.
9/11 A kérdező kommentje:
7. válaszoltam,mindig válaszolok ha privátot kapok.
facebookon még lakhely szerint sem lehet keresni,léptem már be külön erre szakosodott csoportba de semmi csak szórakoznak ott is.
discoba lehet jöttek volna ha előveszek 1-2 tízezrest de így max meghívod egy italra aztán lelép.pedig állítólag jóképű vagyok.
gyk-n már próbáltam ismerkedni de 2-3 levél után nem jött válasz.nem mondtam semmi olyat,szóval nem tudom mért nem.még képet se látott rólam...most is kaptam privátokat majd meglátjuk.de eléggé el vagyok keseredve.
2013. dec. 28. 22:41
10/11 anonim válasza:
Akkor küldj nekem is egy képet,majd eldöntöm milyen jóképű vagy!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!