Szűz vagyok,14, lány . Azthiszem vonzódom a lányokhoz . De ugyanúgy a fiúkhoz is. Szóval szerintem bisex vagyok . Vagy nemtudom . Nem tudom eldönteni, hogy először lánnyal próbáljam ki vagy fiúval?! (lennt)
Szerintem ehhez szerelem is kell nem csak testi vonzalom, amig nem voltál igazán szerelmes, addig testileg bárkihez vonzódhatsz, de ez nagyon becsapós tud lenni.
Majd ha szerelmes leszel, majd akkor bőven ráérsz ezeken gondolkodni, mert még tényleg rohadtul fiatal vagy. És persze normális dolog az, hogy felmerülnek benned ilyen kérdések. Sok lány kipróbálja egy másikkal, még sem lesz lezbikus. De szerintem az elsőhöz mindenképp szerelem kell. Sőt mindig kellene....
Én fennt vagyok love.hu-n és ott gyakran írnák rám csajok is, szóval ha gondolod regisztrálj ott, szerintem egyszerűbben i megy majd az ismerkedés.
Jobb ha a máik fél már tapasztatabb, de nyugi ez majd jönni fog magától mint a csókolózás.
1. Nem szeretek neten ismerkedni . A személyes "véletlen" találkozások jobban bejönnek...
2. Külföldön élek.
Szóval ja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!