Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi bámulja a seggem és dicsérgeti. Engem ez zavar. Mit tegyek? 19/L
Figyelt kérdés
2016. aug. 7. 18:23
1/17 Noren1989 válasza:
Hízzál fel 80kilot.
Vagy tanulj meg nem figyelni rájuk.
2/17 anonim válasza:
jajj te szegény..de ha nem néznék akm meg az lenne a bajod
3/17 RRR válasza:
örülj neki,amíg ez van
de biztos van olyan öltözködési mód,ami takarja a popsid....bár ez egy butaság lenne részedről,,,
5/17 anonim válasza:
Borotváld le középütt a hajad, akkor nem a segged fogják bámulni.
Egyébként örülj neki, hogy dicsérnek, és nem beszólnak. Egyeseknek milyen bajuk van... Gratulálok. Vannak, akiket halálra baszogatnak, te meg ilyen miatt nyavalyogsz.
Ha zavar, akkor húzz olyan felsőt, ami eltakarja a segged.
6/17 anonim válasza:
Igazán nem nagyon tudsz semmit tenni. Dugd el valahogy.
7/17 anonim válasza:
Nyugi emberek,ez csak egy szimpla privátvadász kérdés :)
8/17 anonim válasza:
Enyemet meg a csajok nezegetik es dicsergetik fiu letemre.
9/17 anonim válasza:
Ha nem bántó és közönséges amit mondanak, akkor inkább örülj neki!
Nekem is a popsi a kedvenc női testrészem és én is sokszor rajta felejtem a szemem egy-egy kellemes "darabon" :-D
10/17 anonim válasza:
Hordj kevésbé kiemelő ruhákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!