Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarom apucinak szólítani a pasim, ha ugyanolyan idős mint én?
Figyelt kérdés
Emellett nem is néz ki apásnak. Magas, sovány, fiatalos pasiról van szó. Valamiért mégis amikor hozzábújok, vagy épp szexelünk, akkor apunak akarom hívni.
Én 21F
2022. márc. 15. 12:27
2/9 anonim válasza:
Vsz. olyan párt akarsz magad mellé, aki domináns, óv téged. Ennek a kifejeződése.
3/9 A kérdező kommentje:
Van benne valami, mivel egyik szülőmmel sem jó a kapcsolatom, ezért mindig is hiányzott a szeretet. Csak azért furcsa nekem mivel ő ugyanannyi idős mint én.
2022. márc. 15. 12:49
4/9 anonim válasza:
Ha ő a dominánsabb a kapcsolatban, akkor ez a természetes.
5/9 anonim válasza:
szia!
hetero apakomplexusos lányként írok neked.
én is apunak hívom a páromat, és ő sem sokkal idősebb tőlem. nincs ebben semmi ciki, ha ő is vevő rá, ez egy tök jó szerepjáték.
19/L (párom 23)
6/9 anonim válasza:
Általában a passzív hívja az aktívat apunak,apucinak - ez kedveskedő és nem nézi a kort.
7/9 anonim válasza:
Tisszteletet jelenthet, és ez csak jót tez a kapcsolatnak.
9/9 anonim válasza:
Régebben, pl. az én nagyszüleim idejébe egymást ök apuci-anyucinak szólították. Ez egy régies kifejezés, tiszteletet jelent a másik felé. Eaetleg te is hallhattad a naygszleidet így beszéli egymással ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!