Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Fairy tail Zero?

K.mefisto1 kérdése:

Fairy tail Zero?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy ha jól gondolom most lett vége a fairy tail zeronak. Viszont lesz kövi rész ami nem Zero az már filler vagy vmi más? (örülök h fillert adnak amíg nem folytatják az eredetit) És a Zeroval kapcsolatba is van 1 kérdésem: Az nem derült ki hogy Mavis miért van 1 kristáyban v mi ha nem spoiler akk el tudjátok mondani? ha meg spoiler légyszíves írjátok h spoiler :)

2016. márc. 13. 18:34
 1/6 anonim ***** válasza:

Már száz éve elmagyarázták. Precht (a második mester) zárta kristályba miután meghalt, mert megpróbálta feléleszteni, de rájött, hogy nem tudja, viszont ehelyett (véletlenül) összehozott egy ilyen baromi erős mágikus fegyvert.

Biztosat nem tudunk arról, hogy mivel fogják folytatni, de szerintem több, mint valószínű, hogy a timeskip utáni résszel, amikor újra találkoznak. Nem hinném, hogy neiállnak fillerezni, de ki tudja.

2016. márc. 13. 18:43
 2/6 A kérdező kommentje:
De most jött ugye ki az utolsó zero rész. És a következő részek tartalmából sztem kiderül h filler. Közbe eszembejutott még1 kérdés: Zeref miért mondta amikor még tanította őket h talán én öltem meg őt amikor senkit sem ölt meg közülük. Am mikor mondta Precht/hades hogy ez ilyen fegyver vagy micsoda mert nemértem :) bocsi szájbarágósan értem csak :3
2016. márc. 13. 19:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Okés, csak most néztem meg az új részt (első vagyok amúgy). Úgyhogy egyértelmű, hogy nem fillereznek. Az "előzetesben" már mutatta Lucyt a Mágiajátékokon, meg Natsut is, ahogy nagyban besétál a köpeny alatt. Nem is beszélve a "Crocus lángokban áll" megjegyzésről, amiből (ha olvastad a mangát) tudni lehet, hogy a timeskip utáni első fejezet feldolgozása lesz az.

Okés, a második kérdésedet pedig nem nagyon tudom értelmezni így este fél kilenckor, de talán ez a válasz, ha arra gondolsz, hogy Zerefnek mi köze van Mavis halálához, mert azt hiszem ezzel a mondattal arra utalt.

[valószínüleg spoiler]

Zeref és Mavis összefutottak, miután megalapult a Fairy Tail. Yuriy már megnősült, és Makarov is születőben volt nemsokára. Mavis mindig kiment találkozgatni a fekete mágussal, azután pedig (már nem emlékszem, hogy pontosan miért, de) Mavisre is rászállt Ancselam átka, és emiatt hal meg Makarov születése után Yuriy felesége, mert Mavis ugye értékelte Makarov életét, ami működésbe hozta az átkot. Természetesen kiborul, és elrohan az erdőbe, ahol összefut Zereffel. Egy kis lelkizés után Zeref megcsókolja Mavist, ami miatt a lány meghal. Nagyon szívettépő volt egyébként, ahogy Zeref sírt, és megfogadta, hogy nem lesz többet szerelmes, ha ez a végeredmény. Megfogta Mavist, és visszavitte a céhbe, ahol Prechttel találkozott először, odaadta neki a céhmestert, majd lelépett. Ezután kezdett próbálkozni Precht a kristályos dologgal.

2016. márc. 14. 20:43
 4/6 anonim válasza:
A kövi rész címe "Challenger", ami a a mangából kiindulva NEM filler. Eltelt az 1 év és Natsu visszatér.
2016. márc. 15. 11:12
 5/6 HUNTER_399 válasza:
Egy olyan kèrdésem lenne mavis hogy halt meg a mangábol kiderül ?
2016. jún. 1. 19:48
 6/6 anonim válasza:
HUNTER_399 igen, kiderül, csak már nem emlékszem, hogy hol :/
2016. jún. 6. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!