Kaptár utolsó fejezet (Resident evil finalchapter), milyen benyomást keltett bennetek?
SPOILER VESZÉLY!
Szia! Nos én még csak tegnap néztem meg és örülök, h nem moziban néztem meg....Olyan szinten baromság az egész, mintha a főcímhez még azt is ki akarták volna írni, h na bakker zárjuk már le valahogy ezt a sorozatot és menjünk dolgunkra....Szóval nem olvastam még sehol értelmes magyarázatot arra, h mi ez a katyvasz. Például: első részben közlik, h a vörös királynőt a rendszergazda vagy programozó vagy ki ábrázolta a saját lányáról...Második részben Charles Ahford a vírus feltalálója, lánya Angela miatt. Nos és ez a gyöngyszem utolsó rész közli, h a vírust Marcus vki találta fel lánya ALicia miatt, aki végül a vörös királynő alakja lett?!? Most ennyire nehéz megjegyezni a kedves rendezőéknek az első 5 filmet vagy ennyire hülyének néznek minket??
Másrészt a vörös királynő egész utolsó részben nyomatja az élet védelmét stb, főleg, h nem bánthatja a dolgozókat, de az első részben gond nélkül kinyírja őket..
Áh napestig sorolhatnám....
A filmről az volt a benyomásom, h nyomasztó unalmas, időhúzó béna verekedős jelenetekkel.No és hol van a sok szereplő? Jill, Leon, Ada? Nem volt pénz neves színészekre már? DE úgy látom egy szappanopera sztár sikerült megkaparintani :D (William Levy-Christian)
Hát kb ennyi....Te mit gondolsz kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!