Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Vannak arra vonatkozó kutatáso...

Vannak arra vonatkozó kutatások, hogy a nyers, sült, illetve főtt tojásnak mennyi a vitamin-, ásványi anyag-, nyomelem tartalma? A nyers tojásnak mennyi? Sült vagy főtt formában csökken a tápanyagtartalma?

Figyelt kérdés

Ha vannak ilyen kutatások, milyenek az eredmények?


Leginkább bio tojás érdekelne, illetve az arra vonatkozó ilyen irányú kutatások.


Hatóanyag tartalom szempontjából érdemesebb nyersen fogyasztani? Ha ez a mérvadó.



nov. 14. 22:38
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Például:

[link]

(a Sci-Hub segítségével a DOI - 10.1002/9780470376973.ch17 - szám megadásával olvasható a cikk ;) )

nov. 14. 22:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!