Mit jelent ez a mondás? "Elfogyni az ölelésben"

Figyelt kérdés
2013. nov. 18. 08:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Ilyen mondás nincs!!! De értelme sincs, magyarul nem jelent semmit.
2013. nov. 18. 08:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Talán a szerelem múlását jelentheti???
2013. nov. 18. 08:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Jó akkor nem mondás, én se tudom mi. De a Roadnak egy számában is mondják hogy "elfogysz az ölelésben" meg még másik zenékben is hallottam már.
2013. nov. 18. 08:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Valaki kitalálta ezt az értelmetlen hülyeséget, a többi meg majmolja!!!!
2013. nov. 18. 13:19
 5/8 anonim ***** válasza:
A mai együttesek kitalálnak egy-két értelmetlen mondatot, és ezt 10x20-szor ismétlik 10 percen keresztül. Az nem érdekel senkit, hogy a szöveg értelmes legyen.
2013. nov. 18. 16:25
 6/8 anonim ***** válasza:
csak egy lírikus tudja ezt..
2013. nov. 18. 18:16
 7/8 anonim ***** válasza:

valószínűleg a megszűnés metaforája az elfogyás. biztos volt neked is olyan, hogy valakit megöleltél, s csak úgy voltál, minden "gondtól" mentesen, szabadon. mintha megszűnne minden ezen ölelés idejére.

üdv

28/F

LastOne.Left

2013. nov. 19. 21:31
 8/8 anonim válasza:
Egy Ady versnek is ez a címe: Elfogyni az ölelésben. Irodalomból sosem voltam jó, de szeritnem azt jelenti, hogy addig ölelni, amíg meg nem halsz. Vagyis amikor megölelsz valakit és úgy érzed, örökké így akarsz maradni.
2017. aug. 24. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!