Au Pair Amerikában?
Őket ajánlom, teljesen legálisan lehetsz kint általuk. Én 1 évre terveztem menni aztán kettő lett belőle. Azt hiszem 2 év amit kint lehetsz aztán van egy utazgatos honapod aztan haza kell jönnöd ha 1 évre mész ki utána is kapsz 1 utazgatós hónapot😊
Kedves 32-es!
Én 2 évig voltam kint. Babyszitter voltam. Nem takarítottam és nem is főztem volt bejárónője a családnak aki főzött, mosott, bevásárolt stb.
Annyi dolgom volt, hogy heti 5 nap elvittem a gyerekeket az oviba és értük mentem. Illetve velük voltam amíg nem értek haza a szülők játszi stb . Mintha egy nagytesó lettem volna. Ha a család nyaralni, telelni ment én is mentem, így sieltem először, így voltam először óceanparton stb.
Saját kocsit kaptam, amit ők tartottak fent stb.
Arany életem volt.
Tehát písz tesó hungárí
"1. Értem, de írhatták volna akkor így is ,és nem ilyen kifejezéseket, mert ez nem magyar szó, hogy au pair."
és? a wifi se magyar szó, még se fordítod le. amúgy az au pair-nek nincs rendes magyar fordítása, csak körülírni lehet. világszerte így használják, és mindenki tudja, mit kell érteni alatta. nem értem mit vergődsz ezen
Te egyébként nem véletlen dettó pont ugyanaz a tinidzserlány vagy aki múltkor Haitiba akart menni szolgálólánynak?
Csak azért,mert találtunk egy vénasszonyt akit kéne ápolni.
Szegények, sajnos pénzt nem tudnának adni Neked, de egy kis elemózsiát kaphatsz tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!