Mindenben kereső:

Utazás - Európa témában kereső:

Kategória: Utazás > Európa

A kérdés

Nagyjából kocsival mennyi idő alatt vagyunk kint Hollandiában?

A kérdés kiírásának időpontja: 2008-12-30 18:46

A válaszok
Olyan 18-22 óra, kérdés menyire hajtod az autót, és menyit pihensz.

Hasznos volt számodra ez a válasz?

Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-12-30 19:33
szerintem 15-20 között. mi frankfurtot 10 óra alatt járjuk meg és innen a hollandok ahol szintén dolgozunk egy kényelmes 5 óra, így szerintem egyben ha nincs dugó akkor 17 óra alatt lelehet vezetni. de sok megállással max 20 óra.

Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-12-30 20:33
Én voltam ott autóval, egyetértek a többi válaszolóval az időben, de szerintem egyszer minimum meg kell szállni valahol németországban, mert egyben nagyon húzós.

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-01-01 23:02
http://www.ittvoltam.hu/utvonaltervezo.aspx

Itt km-t, időt, mindent megmutatnak.

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-01-06 16:26
MI amikor haza megyunk mindig reggel,hajnalban indulunk,es delutan este(attol fugg van egy dugo,baleset)erunk oda!!
Olyan 15-18ora korul van az ut,de persze ha becsuszik egy nagy baleset,ami ilyen idoben sajna gyakori,akkor akar 4-5orat is allhatsz!!!

A válasz írója 92%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-02-10 12:36
mi 13-14 óra alatt szoktuk megcsinálni, egyhuzamban, ráadásul egy pici 1.1-es citroen saxoval. Amikor forddal jöttünk, amit lehetett hajtani Németországban, akkor 12 óra volt.

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-02-25 17:22
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik?
(Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett.
Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet,
ez a beállítás hatástalan lesz!)
Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted!
Válasz küldése!

Szia! Most írd be a számodat, hogy megnyerhesd a testsúlyodnak megfelelö mennyiségü csokoládét!

Online rpg játék

Minden jog fenntartva © 2010, www.gyakorikerdesek.hu | Médiaajánlat | Sitemap | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu