Mindenben kereső:

Utazás - Európa témában kereső:

Kategória: Utazás > Európa

A kérdés

Nagyjából kocsival mennyi idő alatt vagyunk kint Hollandiában?

A kérdés kiírásának időpontja: 2008-12-30 18:46

A válaszok
Olyan 18-22 óra, kérdés menyire hajtod az autót, és menyit pihensz.

Hasznos volt számodra ez a válasz?

Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2008-12-30 19:33
szerintem 15-20 között. mi frankfurtot 10 óra alatt járjuk meg és innen a hollandok ahol szintén dolgozunk egy kényelmes 5 óra, így szerintem egyben ha nincs dugó akkor 17 óra alatt lelehet vezetni. de sok megállással max 20 óra.

Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz megírásának időpontja: 2008-12-30 20:33
Én voltam ott autóval, egyetértek a többi válaszolóval az időben, de szerintem egyszer minimum meg kell szállni valahol németországban, mert egyben nagyon húzós.

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-01-01 23:02
http://www.ittvoltam.hu/utvonaltervezo.aspx

Itt km-t, időt, mindent megmutatnak.

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-01-06 16:26
MI amikor haza megyunk mindig reggel,hajnalban indulunk,es delutan este(attol fugg van egy dugo,baleset)erunk oda!!
Olyan 15-18ora korul van az ut,de persze ha becsuszik egy nagy baleset,ami ilyen idoben sajna gyakori,akkor akar 4-5orat is allhatsz!!!

A válasz írója 92%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-02-10 12:36
mi 13-14 óra alatt szoktuk megcsinálni, egyhuzamban, ráadásul egy pici 1.1-es citroen saxoval. Amikor forddal jöttünk, amit lehetett hajtani Németországban, akkor 12 óra volt.

A válasz megírásának időpontja: 2009-02-25 17:22
Szeretnél értesülni róla, ha erre a kérdésre új válasz érkezik?
(Ha igen, jelöld be a négyzetet a szöveg előtt, és e-mail címedre levelet küldünk róla! Naponta egy levélben kapod az összes bejelölt kérdést, amire válasz érkezett.
Figyelem! Ha a Hírleveled oldalon kikapcsoltad egyben az összes kérdésfigyelődet,
ez a beállítás hatástalan lesz!)

Ha úgy gondolod, hogy erre a kérdésre a válasz még nem teljes vagy hibás, írhatsz új választ, vagy a meglévőt kiegészítheted!
Válasz küldése!

FIGYELEM!
Minden 10. regisztráló azonnali nyereményt kap!
Nyerj 100 cm-es LCD tévét! Nyerj mp4 lejátszót! Nyerj vásárlási utalványokat! Csupán egy igazán rövid kérdőívet kell kitöltened, és nyerhetsz!

Kattints az alábbi képre, és vegyél részt az AEGON Magyarország megújult nyereményjátékában kockázatok nélkül!

Alkonyat

Helyszínelők

Minden jog fenntartva © 2010, www.gyakorikerdesek.hu | Médiaajánlat | Sitemap | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu