Milyen a hostess munka? Érdemes belevágni? Jól fizet? Tapasztalatok?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Melyik oldalon érdemes csinálni, mennyit fizetnek, hogy fizetnek stb. Várom a válaszokat, akár olyantól is, aki benne van.
mik a tapasztalatok? Kamu? Vagy erdemes megprobalni?
Esetleg tapasztalatok? Mennyire fizetnek ott jól?
Beteg gyerekekkel fogok foglalkozni egy hónapon belül egy kórházban, csináltam már hasonlót egy éven át, de most mégis félek, milyen érzés lesz rákos gyerekekkel játszani, beszélgetni. Van valakinek tapasztalata ezügyben? Ha nincs, valami vélemény arról, ez milyen...
Főiskola mellett szeretnék dolgozni, McDonaldsra gondoltam, mert az oldalukon láttam lehet választani 4-6-8óra munkaidő között. Milyen ott a fizetés? Mennyi az esélye hogy felvesznek, mármint nagy a túljelentkezés? Mit tudtok mondani az ottani melóról?
15 vagyok és tudom, hogy szülői engedéllyel már lehet munkát vállalni. Tapasztalataitokat elmondhatnátok... örülnék neki. :) Milyen területen próbálkozzak? -és- hogy bonyolodik le egy ilyen nyári diák-munka pl. a fizetés terén... mennyi idő múlva kapom meg a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!