Ez a két munka nem ugyanaz? A béreket nézd!
Szia! Köszi, ha elolvasod és válaszolsz! Évek óta látom ezt a hirdetést újságban, most megtaláltam profession.hu-n is. De nézd meg és meglátod, hogy mire gondoltam a kérdés megfogalmazásakor! Linkek:
#1 Majd itt az 5. oldalra lapozz!
#2 [link]
Nem látom a problémát. Az újsághirdetésnél az órabér kevesebb, a bónuszok pedig magasabbak. Összességében kb. ugyanannyi lehet. Valószínűleg az a különbség, hogy mit számolnak bele az órabérbe, és mit tekintenek külön.
Például lehet hogy az egyik esetben a műszakpótlék nélküli alapbérrel számoltak, a másiknál pedig egy pótlékkal növelt átlagos órabérrel. Vagy bármi hasonló.
Oda kell menni, meg kell kérdezni.
Ez a 25 év alatti SZJA mentesség egy érdekes dolog lett a magyar jogrendben, tippre hamar bérfeszültségeket fog szülni. Szerintem a kormány első sorban a munkáltatókat akarja ösztönözni ezzel, foglalkoztassanak több fiatalt, szerezzenek tapasztalatot, mintsem több pénzt akarna juttatni a pályakezdőknek.
"Szerintem a kormány első sorban a munkáltatókat akarja ösztönözni ezzel, foglalkoztassanak több fiatalt, szerezzenek tapasztalatot, mintsem több pénzt akarna juttatni a pályakezdőknek."
Ne keress mögötte ilyen "magasztos" gondolatokat, sima választás előtti pénzosztás, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!