Hogy birkóztok meg az állandó nelkülözéssel és sporolással?
Több hozzád hasonló korú fiatal van ezzel így, mint gondolnád. Még fiatal vagy, előtted az élet! Ha nem sikerül államilag finanszírozott képzésre bekerülnöd, még mindig választhatod a diákhitelt, ami jelenleg 0% kamatozással érhető el. Ha van egy piacképes szakmád, azzal már könnyen léphetsz 1-ről a 2-re. Másik lehetőség, ha kimész külföldre néhány évre, összeszeded a tanulmányaidra valót és visszajössz, elvégzed a képzést.
A lényeg, hogy nem szabad megragadni azon a szinten, ahol most vagy.
Nem ezt kérdeztem, nem a gyerekeimnek akarok boldog életet, hanem magamnak minnél előbb..
Nem lehet gyerekem, de ha lehetne se értem hogy hogy jön ez neked ide..
Ha tényleg nagy pénzeket akarsz, akkor a cég alapítás felé kell orintálódnod. Alkalmazottként is lehet jól keresni, de akkor a nagy pénzt az teszi el, akinek dolgozol. Ha úgy érzed, van elég eszed hozzá és rátermettséged, akkor vágj bele, indits vállalkozást, futtasd fel és kaszálj. Vagy tanulj piacképes, keresett, jól megfizetett szakmát és helyezkedj el egy jól fizető állásba.
De az, hogy te csak vágyakozol rá, meg meg vagy sértődve 19 évesen, azzal nem segítesz magadon.
“ Plazmaadás hogy lenne már jó lehetőség?! Mikor utánna napokig magamon kívül vagyok hányingerrel..”
Egyéni szoc.probléma, millióknak semmi vaja nincs tőle, mert betartjuk az utasításokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!