Szerintetek havi 700 nettó + céges kocsi + céges telefon jó fizu a mai világban? Mert azt mondják, de én alig jövök ki belőle. Sokan keresnek ennyit?
"Nem 500-ig de 400ig azért biztos kiegészítik nettóba"
Egész biztosan nem, maximum kiemelt esetekben.
"Amúgy ha valaki 8 órás bérért 12 órát dolgozik az bocsánat, de elég hülye. Miért dolgozik 4 órát ingyen ha ugysem fizetik ki? Akkor maradjon csak 8 órát aztán csá. Nem várhatják el, hogy ingyen dolgozzon…"
Te tényleg olyan vagy mint aki egy barlangban él, és semmi köze a valósághoz. Szted van más választása? Olyan helyen ahol alig van munka vagy örül, hogy dolgozhat, vagy kib.sszák másnapra és a vállalkozó körbetelefonálja a környék többi vállalkozóját, hogy senki ne alkalmazza ezt az embert, ha épp olyan típus, nem egy helyről hallottam már.
Te tényleg egy mélypesti roppant satu ember vagy aki életében nem tapasztalta meg a magyar valóságot két wellnes meg külföldi nyaralás között. Az elején roppant szórakoztató volt ezt a sok általad kreált, valóságnak hitt baromságot tényként közölve olvasni tőled, mostmár viszont kezd egyre fárasztóbb lenni. Mondanám hogy troll vagy, ez esetben nagyon jól tolod a sügért, viszont tartok tőle, hogy tényleg ennyire fel sem fogod mi zajlik körülötted, csak onnan a belváros közepéből osztod az észt, meg ezeket valahonnan kitalálod....
maga a luxus lenne nekem, ha 200 ezer lenne a fizum...
130 nettó, napi 10 óra gyári munka vidéken.
erről ennyit
#98 vagyok ismét, az egész család fizetése még fél millió sincs, nem hogy 700 ezer egy honapra, na hagyjuk
igen max külföldön ja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!