Magyarországon átlag embernek "elveszett"? Mi lehet rá a megoldás? Vagy csak a külföldi munka?
Átlag ember máról holnapra él.
Itt vagyok példának: Nincs káros szenvedélyem, nincsenek nagy igényeim. 20ezer a havi rezsim(télen is) Vidéki megyeszékhelyen átlag fizetésem van. Délutánonként meg hétvégenként sokat "maszekolok". Így akár 250-300ezer nettó bevételem is lehet 1 hónapban, de konkrétan ezt a pénzt se tartom soknak, sőt nagyon nem...És én még szerencsés is vagyok mert sok ember van lentebb nálam. Házra gyüjteni esélyem sincs.
Idén ha szerencsém lesz akkor egy nagyobb 7*3as garázst összetudok hozni autónak meg a szerszámoknak de csak ennyi. Nem nagy haladás ahhoz képest hogy mennyit kell érte dolgozni...:/
Jelenleg ott tartok hogy se életem se pénzem sincs sok...Kezd nagyon elegem lenni hogy bármennyit dolgozhatok normálisan nem haladok előre az életben, pedig nem akarok kacsalábon forgó palotát...
Megnéztem a Tescot Kelet-Magyaroszágon 1 állás van jelenleg ha bács megyét kivesszük
Alapbér ott (Kecskemét) bruttó 320ezer Mondjuk van 16000 kafetéria, meg nem 18 ft-ot fizetnek autóra hanem 30at (sokszor amugy is busszal járok)
#6 Mondjuk ha nettó 500-600 ból máról holnapra élsz akkor ott veled van a gond.
Kérdező, közel minimálbéren vagy és azt látom hogy kb eldöntötted hogy ennél nem lehet jobb ahelyett hogy folyton keresnéd a jobb lehetőségeket. Be kell adni a jelentkezéseket mindenhova ami előrelépést biztosít, maximum azt mondják hogy nem.
Törtetés nélkül bizony nem lesz jobb a helyzeted.
Tagadhatatlan hogy az elmult fél évben nem néztem az álláshelyeket (előtte igen) Igaz az elmult fél évben annak is örültem hogy ha tudtam normálisan aludni mert meg se álltam a munka miatt. :/
Veszteni való tagadhatatlan nincs. De itt Szolnokon már 250-300ezres fizu már nagyon jónak mondható sajnos...és amúgy azzal se lennék "kisegítve". Igaz több a fizu de még abból se haladnék úgy, na meg amellett lehet nem is tudnék ennyit maszekolni, sőt.
Ha ennyire megéri a maszekolás akkor miért nem csinálod azt teljes időben?
Ha nem éri meg akkor meg miért nem próbálsz olyan helyet keresni ami mellett nem kell pluszban dolgoznod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!