Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ivartalanítás? Kicsit bonyolult

Ivartalanítás? Kicsit bonyolult

Figyelt kérdés
6 éves szuka kutya, utoljára 5 éve látta orvos, chip es az első oltások vannak csak meg. Keresek egy orvost...és hogyan tovább? Felhívjam? Oltani is fogja? Vagy kb milyen költségekre számítsak? Először elhíb hogy megvizsgálhassa, nyilván azis pénzbe kerül?
2018. máj. 8. 23:51
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
25%

Remélem a te sajnálatoddal majd ők is jobban alszanak, mint én

Te vagy a legjobb, sose felejtsd el!

2018. máj. 9. 00:42
 12/30 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a kérdéseim, ha esetleg idetéved egy értelmes ember: keresek orvost, felhívom. Gondolom külön behív vizsgálatra, es ad oltást. Ez kb mennyibe kerül? Aztán utána mégegyszer amikor műtik? És gondolom utána kontrollra vissza? Kb ez így mennyibe szokott kerülni? Nem azért kérdezem mert hülye vagyok, hanem mert még sosem volt állatom.
2018. máj. 9. 00:56
 13/30 anonim ***** válasza:
27%

NA ez így már rögtön más! Miért nem így kezdted??

Egy szót sem ejtettél arról, hogy műteni kell! Mi a baja a kutyusnak?

2018. máj. 9. 01:00
 14/30 anonim ***** válasza:
87%

Elég nagy eltérések vannak az árak között, kedves kérdező, attól függően, hogy hol laksz.

Úgyhogy arról, hogy mennyibe fog kerülni és mi lesz a menete a dolognak, csak az adott orvos tud pontos tájékoztatást adni.

De avval számolj, hogy nem lesz olcsó, és 20-30.000 közé saccolnám az árát.

2018. máj. 9. 01:19
 15/30 anonim ***** válasza:
86%

*mármint az ivartalanítás árát

Plusz még az oltások, rajtad múlik, hogy mit adatsz be neki. A veszettség elleni oltás a kötelező csak (ez kb.4000 Ft), a többi választható.

2018. máj. 9. 01:20
 16/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen utolsó! Ahogy olvastam csak 20 körül lesz az ivartalanítás, plusz ugye oltás, vizsgálat. Meghát az sem mindegy hánysgor kell menni, mert van ahol a sima vizsgálag is 10 ezer, ezért kérdezem. De akkor talán 40nél nem lesz több.
2018. máj. 9. 01:22
 17/30 A kérdező kommentje:
A kötelezőn kívül mit érdemes szerinted beadatni? Kinti-benti kutyus lesz.
2018. máj. 9. 01:23
 18/30 anonim ***** válasza:
27%
Nem értelek. 5 éven keresztül szegény kutya nem kapta meg a kötelező oltásait és a szavaidból egyértelműen látszik, hogy emiatt kerülöd is az orvosokat. Gondolom amikor volt valami baja, akkor sem vitted el orvoshoz. És most csodálkozol, hogy 40 ezerbe bele fog kerülni?! Legközelebb azt javaslom, hogy gondolkodj ép ésszel és szánd rá évente azt a pár ezer forintot szegény állatra és akkor nem kell hirtelen kitermelned félszázezres számlákat.
2018. máj. 9. 01:27
 19/30 anonim ***** válasza:
28%

Egyébként ezt a "hányszor kell menni" dolgot sem teljesen értem. Ez miért számít? Nincs 10km-en belül orvos? Nem azért fizetsz, mert elmész hozzá, hanem a kezelésekért fizetsz, márpedig az máshol is hasonló árban van, hiába fogsz egyik helyre kevesebbszer menni, mint a másikhoz.

Szerintem az összes kimaradt oltást egyszerre nem lehet beadni, szóval jól kiszúrtál magaddal is és az állattal is, de ne legyen igazam! Az ivartalanítás úgy szokott zajlani, hogy kapsz időpontot, beviszed, megvizsgálja, kiivartalanítja és kb. 1 óra múlva már viheted is haza. Jobb helyeken előzetesen vérvizsgálatot is végeznek az altatási kockázatok csökkentése miatt, de az ivartalanítás nem egy nagy műtét.

2018. máj. 9. 01:32
 20/30 A kérdező kommentje:
Hihetetlen. Ti felnőtt emberek vagytok amugy??? Hát leírtam hogy nem az enyém volt a kutya. 2 hónap mulva lesz az enyém. Arról meg nem én tehetek hogy el volt hanyagolva, basszus. És igen ha hiszed ha nem, 3 gyerek mellett igenis megterhelő a 40-50 ezer forint. Gyűjtenem kell és tudni szeretném kb mennyi kell. De amugy en nem hiszem hogy ismeretlen, értelmezni nem tudó embereknek itt kell magyarázkodnom az ejszaka közepén.
2018. máj. 9. 01:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!