Van egy fekete anyacicám,5 nappal ezelőtt született 2 kismacskája. A hasába van még 3-vagy 4 kismacska sokkal kisebbek, mint a megszületett kismacskák. Még dobog a szivük. Mi a baj vele?
Figyelt kérdés
az anyamacskám nagyon jól érzimagát.már elkezdett jó sokat enni . még játszik is ,mintha semmi nem történt.
Mikor szüli meg a kiscicákat???
2008. jún. 30. 18:37
1/23 anonim válasza:
Lehet hogy nem értek valamit. De hogy lehet az hogy 5 napja szült és még maradt benne?? Hiszen egyszerre kellett volna megszületniük. Miből gondolod hogy még vannak odabent? Még aznap állatorvost ki kellett volna hívnod hozzá, ha láttad hogy gond van.
2/23 anonim válasza:
És honnan tudod Hogy kissebbek? A kérdést már pár nappal ezelött is feltetted és akkor azt a választ kaptad hogy vidd orvoshoz.Most is ezt mondjuk/ írjuk Vidd Orvoshoz ! ! ! !
3/23 anonim válasza:
biztos, hogy vannak még odabent? lehet,hog csak te gondolod ugy de ha nem vagy egésszen biztos benne mivel nincs röntgen szemed/ vagy mégis?/ jobb ha elviszed orvoshoz addig mig nem lesz gond ha igazán szereted a cicádat ő biztosan többet tud mondani, egyébként egy vizsgálat nem olyan drága sőtt lehet, hogy még fizetned sem kell érte mivel ha 5 napja szült a cicád és még vannak benne kicsik Ő mégis él akkor az elég ritka még egy szakember számára is igen meglepő,/ ha látja rajtad, hogy életmentő szándékkal kerested fel és igazán rá szorul a cica a segitségre te pedig ezt nem igazán tudod honorálni szerintem ő életmentésre esküdött nem fog kérni egy vagyont/tehát irány a doki SOS!!! egyébként majd ird már meg mit mondott mert nagyon kiváncsi szerinten nem csak én hanem mindenki
4/23 anonim válasza:
A te cicád igazi túlélő cica. Ezt a kérdést feltetted tegnapelőtt, és még mindig él a macsek. Szerintem ezek után már megérdemelné, hogy elvidd állatorvoshoz. Tényleg nem olyan drága, és megéri. Egyébként meg lehet, hogy tényleg nem kér érte pénzt a doki. Mi is egyszer elvittük egy semmiséggel a macskánkat, megvizsgálta, aztán mondta, hogy mivel nem adott semmit, nem kér érte pénzt. Inkább örült neki, hogy aggódunk a macskéárt. Úgyhogy irány az orvos.
5/23 anonim válasza:
Komolyan miért nem vitted állatorvoshoz? Ennyire nem érdekel mi lesz vele? Mi nem tudjuk itt megvizsgálni helyette, és te sem vagy állatorvos hogy segíts rajta, lehet pár nap és belehal a macska, aztán kicsik sem maradnak meg mert nem lesz aki felnevelje őket. Nem lehetsz ilyen, ha ennyire nem törődsz vele, akkor minek pároztatod, ivartalanítani kell és kész.
6/23 anonim válasza:
Bár én arra gondolok nem maradhatott benne macska csak te gondolod azt, mert hogy a fenébe? 5 nap után már nem is élnének. Olyan ez mintha egy ikrekkel terhes nő megszülné az egyiket aztán hazamenne és még benne maradna egy gyerek. Szinte lehetetlen.
7/23 A kérdező kommentje:
még én sem tudom ,hogy maradhattak benne a kiscicák
de én nem írok baromságokat(nem hazudok) ez az igazság!!!
Olyan mithogyha újból vemhes lenne
Ja és én nem lehetek állandóan a nyomában,hogy most felcsinálta egy kandur az nem az én hibám, mert itthon sem voltam mikor megtörtént csak a következményét láttam
2008. jún. 30. 22:22
8/23 A kérdező kommentje:
BIZTOS VAGYOK BENNE HOGY MARADTAK AZ ANYAMACSKÁMBA MÉG CICÁK!!!!!!!!!!!!!!!!
2008. jún. 30. 22:25
9/23 A kérdező kommentje:
az egyik kiscica most a szülőcsatornába van
lehet,hogy beszorult és azért nem tudja őket megszülni
2008. jún. 30. 22:27
10/23 anonim válasza:
Akkor biztos nincs jó kedve a macskádnak ha egy kicsi a szülőcsatornába van......Arra nem válaszoltál hogy miért nem hívsz orvost. Ne felejsd el hazánkban az állatkínzás (amit te csinálsz)Bűn amiért börtön büntetés is kiszabható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!