Mit csináljak, ha nem szeretem a gyerekeket, mégis lesz egy testvérem?
Eleve féltestvér lesz és csak ritkán fogom látni, de akkor is félek. A családban lévő többi kisgyerektől (1-4 évesek) is undorodom valamiért, nem tudom miért. Sosem szerettem a gyerekeket, mindig felmegy tőlük a vérnyomásom (ezt szó szerint kell érteni)...
Apám és a jelenlegi felesége vállalt be egy gyereket (apám most 55 éves).
Előtte mikor ketten nyaraltunk külföldön akkor azon morfondíroztunk (persze csak elméletben és abszolút poénból), hogy hogyan lehetne elhallgattatni a melletünk lévő pár gyerekét a strandon. Ő is utálja a kicsiket, engem sem szeretett annyira mikor pici voltam.
Lehet ilyenkor tenni valamit? Ahogy ismerem magam folyton borzasztó dühös leszek a poronytyuk miatt. Nagyon sokat kell majd tanulnom eleve, az pedig nem fog így menni.
Viszont folyton azt mondják, hogy ha nem megyek hozzájuk segíteni, akkor kitagadnak majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!