Melyik név illik jobban a Fanni név mellé? : Rebeka, Vivien, Lora, Lara, Vanda, Zita, Lea, Lilien, Mariann, Martina, Petra, Réka, Róza, Tímea, Tünde, Vera, Veronika, Viktória, Zara, Zora, Zoé
Eredetileg Réka volt mellé, de sajnos arról valószínű le kell mondanom.:(
5 hét múlva születik a kislányunk, és Angliában élünk, valami olyan név kell, amit ki is tudnak mondani. Sajna teszteltem az angolokat, nem igazán tudják kimondani a Rékát
Ezért a Rebekát céloztuk meg, de szeretnék több lehetőséget nyitva hagyni. Köszönöm az eddigi válaszokat, és remélem még kapok több ötletet:D
A családnév egyébként Horesnyi
Nekem a legjobban ezek az összeállítasok tetszenek:Fanni Lea,Fanni Zara,Fanni Zora,Fanni Zoé és a Lea is nagyon jó.
majd ird le hogyan döntöttél.
Szia!
A Fannit is leteszteltétek? Csak mert az angolok nem híresek a tiszta a-jukról, nem mintha ne lenne majdnem az összes névben. Hogyha Angliában akartok maradni, és nem akarjátok, hogy 5x le kelljen betűznie a nevét, akkor Lea legyen, vagy Zoé, esetleg Lilien.
Mi is Angliában élünk, van Vera nevű ismerősöm, ő jól elan a nevével, de így is betűzi, ezért nem tanácsos olyan hosszú nevet adni, amit nem használnak itt, vagy csak ritkán.
Bár ha azt nézzük, nem kell mindig elmondania a második nevét. Nehéz kérdés:)
Talán a vezetéknevetek és lakhelyetek tudatában a Fanni Lea tetszik a leginkább.
Sok boldogságot a kislányhoz, bármilyen nevet kap is!
U.i.: Ha jó a fantáziátok, akár egyedi, kitalált neve is lehet, itt nem kell kérelmezni, de gondolom tudjátok. :)
11:45/2-es
Szia!
Bár nincs a felsorolás között, de mit szólsz a Fanni Norina összeállításhoz? Vagy esetleg vmi angol név 2.-nak? Azon nem gondolkoztatok még? Sztem a gyerek is örülni fog h vmiért különleges lesz, mert nem mindenkinek van angol neve :) Ha esetleg mégse örülne neki h a 2. neve angol, akkor még mindig ott van az 1. amit használhat. Ő választ úgyis ha felnő h melyiket használja.
Jó egészséget a babának is és a mamának is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!