Milyen gyárban dolgozni?
Sziasztok,
Előzmény:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
Okt kozepen visszajottek UK-ba, jelenleg onkentes munkat vegzek nov 7-ig de gondolkozok, hogy visszamegyek Mao-ra es valami gyari munkat megprobalni Debrecenben vagy Budapesten?
Kerdesem az lenne, hogy milyen gyarban dolgozni, tapasztalatok? Van olyan ahol 2 muszak lenne vagy a legtobb 3 muszakos? Pesten mennyi a netto fizu? Ha ott kiveszek albit akkor mennyire jovok ki kb? Kiadasok stb.
Nem tudom mennyire fontos, hogy konkrétan gyártósor legyen.
Én alkatrész raktárban dolgoztam másfél évet. Ha csinálsz legalább napi 4-5 különböző feladatot az úgy "oké". Élvezni egy percét sem élveztem, nagyon rossz meg kevésbé rossz napok voltak. Elsősorban a kollégákra tudsz támaszkodni, ha jófej, érdekes emberek és eldumálgattok a munka közben akkor nem olyan rossz.
Érdekesebbé tette az ottlétet, hogy néha nehéz dolgokat kellett emelgetni. Aztán újra könnyűeket. Nyilván nem olyat amitől sérvet kapsz. A 2 műszak meg ad egy kis változatosság érzést.
Én is javaslom, hogy maradj kint, egyrészt mint írták neked volnának jobb körülményeid és jövőképed, másrészt amíg itt van kiből mazsolázgatniuk a cégeknek, addig az ég világon semmi nem fog változni a munkakörülményeket és az alacsony béreket illetően.
22, Igen, erre is gondoltam a komment megírásakor.
De talán még mindig ez a legjobb megoldás. Vagy fogadjuk el, hogy a legszegényebb országok és az EUs bérek között félúton vagyunk és leszünk is mindig, és örüljünk, hogy nem itt a legrosszabb?
Én egy gyárban dolgozm. Gyógyszergyárban. 100% irodai munka. Hibrid munkavégzés, heti 3 home office. Nem kell megszakadni általában. A fizetésem is elég jó magyar viszonylatban.
Szóval én élvezem a gyári melót... xD
25-os
És hol dolgozol gyógyszergyárban? Milyen végzettséggel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!