Aldis Karlskrone 249 Ft-ért.... iható?!
Figyelt kérdés
Most meglepődtem. Habját is viszonylag jól tartja, ízre pedig nem érződik, hogy még az Argus-oknál is olcsóbb.2023. jún. 17. 23:52
1/9 anonim válasza:
Ha ízlik akkor nincs vele gond. Tudom sokan bármit szidnak ami nem minimum 1000 forintos kézműves sör kategória, de ettől független rengeteg a jó olcsó sör is.
2/9 anonim válasza:
Erre gondolsz?Mert van belőle többfajta..Ha jól emlékszem ez kerül annyiba:
Ez szerintem egész jó...Az árához képest.
4/9 Ársapkás Alispán válasza:
Eddig akcióban 169-179 Ft-ért adták.
Jó alapsör. Made in Austria
5/9 A kérdező kommentje:
2: doboza más
pedig azt hittem végigmentem egyszer az aldi-s olcsó sörökön, rémlik is a neve, de valahogy régebben nem ízlett... na mindegy, örülök, hogy megtaláltam
2023. jún. 18. 13:36
6/9 anonim válasza:
5
Ha jól tudom régebben más gyártó csinálta ezeket.Lehet azért nem ízlett.Most ha minden igaz valami osztrák főzde készíti.
7/9 A kérdező kommentje:
név alapján eddig is azt hittem, osztrák :DDD
na, mindegy, a lényeg hogy hosszú még a nyár, és megvan a táplálék
2023. jún. 18. 13:45
8/9 anonim válasza:
Jó sör szerintem a Pils és a Lager mindenképp.h.. de van a Schankbier, amit linkeltek előttem, az elég gyenge. Persze egy Arany Ászoknál azért az is jobb.
9/9 anonim válasza:
ez a piros dobozos váltotta a szürke Sixtusbrau-t. Meg lehet inni, a magyar kukoricás rémeknél jobb. Személy szerint a Karlskrone Pils nagyon bejön, főleg ennyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!