Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért volt a csirkecomb 30...

Miért volt a csirkecomb 30 perc sütés után, amikor megfordítottam, véres?

Figyelt kérdés
Fagyasztóból vettem ki, ki lett olvasztva bár lehet kissé nedvesen raktam be sülni. Sült fél órát lefedve, utána szoktam megfordítani és feltűnt, hogy van rajta egy véres folt ami még nem barnult meg, és utána ahogy nyomkodtam még belülről folyt ki... Ilyet máskor még nem tapasztaltam, miért van ez? Elment a gusztusom tőle.

2017. jan. 21. 14:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt még elég neki a 30perc sülés.. Semmi baja de ilyenkor fedd le és süsd tovább.
2017. jan. 21. 14:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt pár helyen be kell vágni és villával bökdösni sűrűbb forgatáskor . Az idő bőven elég hozzá .
2017. jan. 21. 14:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!