Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Cukkinit (zsengét) meg kell...

Cukkinit (zsengét) meg kell hámozni?

Figyelt kérdés
2008. jún. 20. 10:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én úgy tudom, hogy nem kell!
2008. jún. 20. 11:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha rántva fogyasztod, akkor nem kell meghámozni, hiszen a héjában van a legtöbb vitamin.

Azonban ha salátát készítesz belőle érdemes meghámozni, mert nyersen a héja enyhén kesernyés. (salátanak kockára vágva az igazi, vmilyen öntettel koronázva)

2008. jún. 20. 13:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én rántani szoktam és meghámozom. Ez olyan, mint az uborka, van aki meghámozza, van aki nem...
2008. jún. 20. 13:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A gyenge cukkínit, mi nem szoktuk sütés, vagy grillezés előtt hámozni, sőt a magja is benne marad! Csak alaposan megmossuk, felkarikázzuk, és fűszerezzük.
2008. jún. 21. 08:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Zsenge cukinit nem kell meghámozni vagy szeletekre vagy hasáborra vághatod
2008. júl. 13. 14:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!