Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van egy 80 dekás hízott liba...

Van egy 80 dekás hízott liba májam. Tuti bevált elkészítési módok?

Figyelt kérdés
2010. nov. 8. 11:05
 1/6 anonim ***** válasza:
2010. nov. 8. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
2010. nov. 8. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
2010. nov. 8. 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az elsőt nem tudtam megnyitni. Az utolsó használhatóbb, de nem jön le belőle, hogy hideg, vagy forró zsirba teszem. Állitólag hideg zsirban kell elkezdeni a máj sütését, ezért kértem bevált receptet, aki már csinálta.
2010. nov. 8. 11:37
 5/6 anonim ***** válasza:
hideg zsírba tedd, igen! :)
2010. nov. 8. 12:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, de még nem jött a tuti. Például sót mikor?
2010. nov. 9. 17:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!