Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Maradék krumplis tésztával...

Maradék krumplis tésztával mihez tudok kezdeni? Kuka, vagy fel lehet használni valamihez?

Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:33
 1/10 anonim ***** válasza:
használhatod köretnek sült húshoz
2011. okt. 5. 10:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
Serpenyőben jól lepirítva nagyon finom.
2011. okt. 5. 10:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 MarySue ***** válasza:
Hát, egy hotelben ahol dolgoztam (no name :D) nagyon értettek ahhoz, hogy újrahasznosítsák a kajákat...így találkoztam néhány kuriózummal, pl. a krumplistésztával töltött cirkecombbal...2 in 1, nem kell hozzá köretet csinálni :D
2011. okt. 5. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

OFF

imádjuk a krumplis tésztát, sajnos sose marad belőle, pedig elennénk 3 napig is :-)

2011. okt. 5. 11:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ha nincs csirkecombod: egy zománcos tepsit zsírozd, lisztezd ki, borítsd bele a krumplistésztát, öntsd le sűrűre kavart palacsinta-tésztával és úgy süsd meg. Ha kihűlt, mint a túrós-lepényt tudod kidarabolni.
2011. okt. 5. 11:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
tepsibe vele,önts rá fűszerezett tejfölt,reszelj rá sajtot,és süsd meg
2011. okt. 5. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
tortilla. tojást rá és süsd meg onlettnek
2011. okt. 5. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
főzz egy paprikáskrumplit, egy kicsit hosszabb lével,kolbásszal lecsósan, és a , ha kész, keverd bele a tásztát.isteni finom lesz egy kis savanyúsággal.
2011. okt. 5. 11:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon jó ötletek,köszönöm szépen!
2011. okt. 5. 13:16
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Anno olvastam, hogy süssek bele kis kocka szalonnát, húsosabbat, tegyem tepsibe, összekeverem, tetejére tejföl és sajt.

Nem rossz, kicsit furcsa, de nem az íze, csak nem ezt szokta meg az ember.


Aki szállodában dolgozott: minden étterem spórol és újrahasznosít, kivéve az elit, akinek van bőven pénze és nem teheti meg, mert olyan vendégei vannak.

Tudod: a konyhán semmi se vész el, csak átalakul.


Szakácstanuló :D

2011. okt. 8. 13:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!