Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Marhacsontot marhagulyásba...

Marhacsontot marhagulyásba vagy marhapörköltbe tegye inkább?

Figyelt kérdés
Kaptam egy marhahúscsomagot, amibe kevés csont is van. Nem akarom húslevesbe főzni a marhacsontot, hanem inkább tenném gulyáslevesbe vagy pörköltbe. Melyikbe való inkább, melyiktől lesz inkább finomabb az étel?
2014. nov. 25. 15:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én lefagyasztanám levesnek.


De ha most akarod felhasználni, akkor a gulyásba jobban illene.

2014. nov. 25. 15:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim válasza:
100%
Gulyáslevesbe inkább való.
2014. nov. 25. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is a gulyásra szavazok, hoszabb levű a pörköltnél, jobban érvényesül a belefőtt csont íze, és kezelni is a könnyebb, mint a rövidszaftú pörköltet.Persze, ha bográcsba főznék most, akkor a pörköltbe is mehetne minden gond nélkül.
2014. nov. 25. 16:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 zolidobos ***** válasza:
Mindkettőbe jó, és szükséges is.
2014. nov. 26. 05:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!