Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti hogy készítitek a galuskát?...

Ti hogy készítitek a galuskát?! Milyen osszteevokbol?! Hogy a legfinomabb?! Milyez készítitek?! Hogy szaggatjátok?! Milyen az a vajas galuska?!

Figyelt kérdés
Koszi elore is a vàlaszokat!

2016. aug. 27. 11:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A vajas galuskát általában levesbe szokták készíteni. Úgy, mint a másikat, csak tesznek bele egy kevés vajat is.

Köretnek kb. 1 kg lisztbe teszek 4-5 tojást, sót és annyi vizet, hogy ne legyen se kemény, se nagyon híg. Van egy fazékra tehető galuskaszaggatóm, azon szoktam kiszaggatni. A felesleget lefagyasztom, azért teszek bele több tojást.

2016. aug. 27. 11:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én a vajgaluskát tejjel készítem.

Vaj+tej+tojás+liszt.

Ezt levesbe szaggatom teáskanállal.

A galuska, tojás+víz+liszt.

Ezt nokedliszaggatóról bele a forró vízbe.

2016. aug. 27. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a válaszokat!
2016. aug. 27. 12:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

3 tojás, kb 30-40 dkg liszt, amennyit felvesz, víz, ha nagyon kemény lett a sok liszt miatt.

akkor jó az állaga, ha lecsöpög a kanálról, de nem túl híg. nokedliszaggatóval és spatulával szaggatom, általában paprikás krumpliba vagy pörkölthöz.

2016. aug. 27. 12:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi a váladzt! :))
2016. aug. 27. 13:25

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!