Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te meg tudnál nekik valaha bocsátani? A legjobb barátnőm, és a barátom.
tegnap voltunk 1 évesek a barátommal,mikor közölte velem,hogy nem bírja már,borzasztóan lelkiismeret furdalása van,mert nemrég lefeküdt a legjobb barátnőmmel..Állítása szerint,nincsenek érzései iránta,és csakis engem szeret,de elvesztette a fejét egy házibuli során,a barátnőm pedig tette-vette magát előtte,és megtörtént..
Még a legmerészebb álmomban sem mertem gondolni,mert tényleg úgy éreztem hogy szeret,főleg h egy hónapja még ilyeneket írt az falamra fb-n..
"Drága egyetlenem! Kérlek ne haragudj,hogy ilyen leírhatatlanul szeretlek.. örökké veled(L)" És hasonlók..
A csajjal már 10éve vagyunk/voltunk legjobb barátnők..tegnap írt nekem egy üzenetet,hogy szeretne velem beszélni,és hogy nem éli túl,hogyha nem bocsájtok meg neki..soha nem gondoltam volna h ilyet tesz..Ő lett volna az utolsó,akiről eltudom képzelni..
Egész éjjel sírtam,nem bírtam abbahagyni,anyunak elmeséltem,hogy mi történt..Ő azt mondta h felejtsem el őket,az ilyen nem barát/barátnő.
Ha az eszemre hallgatok,akkor maximálisan egyetértek anyuval..viszont tudom,h kicsit be voltak rúgva,és még így is nagyon szeretem őket..tudom h nagy hiba,de így érzem.
Kérlek segítsetek:(
16l
a barátomnak megbocsájtottam,de nem ment,és rá egy hónapra szakítottunk.azóta már van más,ma vagyunk fél éve együtt:)
a "barátnőmmel" pedig nem tartom a kapcsolatot,azóta nem beszéltünk egyszer sem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!