Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni?
Már nem működik a házasságunk és ezt ő is tudja jó, minden évben eljön legalább kettőször az az alkalom, hogy leülünk megbeszélni a dolgokat. De a végén mindig ő jön ki "győztesen"
Van egy közös gyermekünk, még kicsi, és főként miatta nem mondtuk még ki, hogy vége!! De most már tényleg úgy érzem,hogy nincs közös jövőnk! Félek attól, hogy ő ezt nem fogja fel, vagy nem is akarja. Tényleg csak azért maradjunk együtt mert van egy gyerekünk? Minek erőltetni ha már nem megy??? Ha volt már valaki ilyen helyzetben, akkor mi a helyes út????
Szerintem ezt leginkább nektek kell tudnotok.
Tudom, hogy ezt a csonka családban felnőttek nem fogják elhinni, hogy néha jobb, ha a szülők inkább elválnak és ha tudnak új társat keresnek, ha nem nem.
Nagyon kevés információt írtál le, ti tudjátok milyenek a mindennapok, ezt a gyerek látja-e stb.
Ő is érzi, hogy vége, de meg fogja várni, amíg te mondod ki az utolsó szót. Vannak ilyen emberek. apám is ilyen, az exem is ilyen. Nem tudom, miért csinálják, de nem hajlandóak lépni. :/ Megvárják, amíg a másik kimondja (sőt, rá is tesznek a viselkedésükkel), és akkor utána lehet sajnáltatni magukat, hogy ők pedig mindent megtettek. Vagy csak szimplám kényelmesek, és ha a másik nem változtat, akkor ők ugyan nem fognak.
kívánom, hogy találd meg a boldogságodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!