Hány fajta Norbi Duci tréning kazetta/DVD létezik?

válasza:

válasza:looool, nem pali bácsi, hanem laci bácsi xD
egyébként tényleg három van :)
Kapcsolódó kérdések:
Számolom a kalóriákat, reggelire mindig két szelet tk. toast kenyeret eszek külön megvajazva, külön 1-2 szelet szalámival+paradicsom rá. 5 dkg szalámi kb. 30 kalória, míg net szerint 10 dkg téliszalámi kb. 530 kalória.. (5dkg-nyit ehettem, de az akkor is olyan...
van olyan akinek az arcán egyálltalán nem látszik h túlsúlyos, viszont ténylegesen van rajta +10-15 kg?
Azt már tudom hogy ha semmit nem csinálok akkor mennyire van szükség de valahogy pulzusszám alapján vagy valahogy azt hogy sport alatt mennyit égettem?
Lehet hogy ki fogtok röhögni.12 éves (lány) vagyok, egész nap zabálok,mégis úgy nézek ki mint egy anorexiás.Ha megkívánom, egy nap egy egész tábla csokit meg tudok enni,vagy többet. És mégis, ahogy nézem a fotókon magam, egyre csak azt látom, hogy mások tök jól néznek...
Ha valaki próbálta már kérem számoljon be róla, hogy milyen eredménye volt. Nem villám eredményre várok, 3 hónap alatt szeretnék kb. 10 kgtól megszabadulni. Köszi
Esetleg neten keresztül?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!