Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Juharszirup diéta? Mik a...

Juharszirup diéta? Mik a hozávalok ha valaki végigcsinálta?

Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 17:07
 1/2 anonim ***** válasza:

neked inkább a csoki diéta való!

de ha csak viccből irtad a kérdést akkor bocsi.

2011. okt. 16. 18:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Diétának semmiképp se jó, valóban nagyon látványos lesz a változás a mérlegen, de rögtön utána vissza is jön ami lement. A szervezet átmosására nem rossz, és ha úgy tervezed, hogy ez a belépőd az új egészséges életmódodba, akkor hasznos. Bár én is úgy terveztem, hogy utána helyesen fogok táplálkozni, de annyira jól esett utána minden, hogy csak ettem, ettem és ettem nem tudtam megállni ennyi éhezés után már maga a rágás is nagyon jól esett.

Citrusfélék kellenek kilószám, meg cayenne bors/gyömbér/fahéj/chili.

2011. okt. 16. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Lifetilt diéta lényege? Ti miben látjátok a lényegét ha csak 3 mondatban mesélhetnétek róla?

mik a legfontosabb dolgok számotokra belőle, ha az egészet nem is tartjátok be?

Alkalmas lehet ez diéta alatt reggelinek?

Diétám alatt úgy gondoltam hogy reggelire natúr gabonapelyhet ennék magasabb rosttartalommal! Van itthon két féle, pehely ezek nem natúrak és nincs dobozuk mert lemérték őket (Auchan-ból) Az egyik egy vegyes cucc: neve Gyümölcsös müzli Összetevők: árpapehely,...

3nap diéta 1 nap jóllakás? Hallotta már valaki?

most olvastam egy újságban, hogy Christina Aguilera ezzel a módszerrel akar leadni 20kg-ot én járok kondiba is hetente 4X 1-1,5 órát. ennek lenne hatása?

Mi a helyes diéta 18évesen, ha 6-7kilót szeretnék leadni 3-4hónap alatt?

Mit egyek? Mennyit? Mikor? Mi az, amit tilos? Minden érdekel. Sajnos az ebéddel sokmindent nem tudok kezdeni, mert menzás vagyok. Valami olyan kajákat javasoljatok, amihez nem kell külön bevásárlást csinálni nekem, mert 4en vagyunk testvérek :/ Sportolni elég...

Legnormálisabb diéta/fogyási mód? TAPASZTALATOK érdekelnek, nem a tudományos bla-bla-bla.

90 naposat itt lehúrrogták, a kalória számolás nekem nem megy (nem is erőltetem, nem fogom számolni hány gr szénhidrát van vmiben, stb.), a "normális" étkezés sem, mert nem ízlik a zabpelyhes joghurt, sem minden nap a csirkemell (hús). Gombát utálom. Ezek után van...

A Lifetiltes diéta csak 10 hétre szól?

Mi van azokkal, akiken pl. 30-40 kg felesleg van? Az addig csinálja, amíg le nem adja, vagy mindenképpen ajánlott 10 hét után egy kis szünetet tartani? Nem találtam a blogon ezzel kapcsolatban semmit.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!