Mennyi idő alatt fogyhatok 5 kg ot?
Kevés súlyfeleslegem van így tudom hogy lassabban indul be a fogyás. 176cm 57kg 18/L
heti 4x 4km futás
reggeli: 1dl zabkorpás tej
3dl zöldtea
tizorai 1 ananász 1 gréfrut vagy 200g eper
ebéd: 150dkg csirkemell salátával 1.5dl zöld tea
uzsi: 15gram kesudio ( 150 kcal)
vacsi: egy répa jégsalátával paradicsommal vay 30 dkg sajt
Hány hét alatt sikerül leadnom 5kg-ot?
igen 5kg zsirt szeretnék leadni.
reggelire egy dl tejbe keverek 3kávéskanál zabkorpát.Az uyg jó? Uzsira hanygoljam a gyümölcsöket? Esetleg nem tudnál összeálítani nekem ugy nagyjábol egy étrendet amit gondolsz? és hogy kb mennyi idő alatt fogyhatok le vele 5 kg ot?
Nem állítok össze étrendet, az interneten találsz hasznos leírást, csak keress rá az "alapismeretek" szóra ;)
Ha megvan, onnantól kezdve én nem kellek, de persze, ha kérdésed van, szívesen válaszolok, ha megkeresel privátban.
Azzal számolj, hogy heti 0,5-1 kg adható le, a te esetedben inkább 0,5 kilóval számolj / hét. A helyes diéta "beállítása" is lehet 2-3 hét. De, hogy pontosan mennyi idő, az igazából rajtad áll: komolyan csinálod-e vagy sem, illetve egyáltalán szükséged van-e fogyásra, vagy ilyen mértékű fogyásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!